Geboortelijsten

Zwanger? Proficiat alvast!
Je kan bij Kaat&Co ook terecht voor het leggen van een geboortelijst. Als je je geboortelijst bij ons legt, krijg je een leuk cadeautje en een tegoedbon van 10% van het totale verkochte bedrag van je lijst.

_0Mundo 32Hoe gaat dit in zijn werk?

Je kan bij Kaat&Co een lijstje leggen om je kleine kapoen van mooie kleertjes, toffe verzorgingsspullen, handige slaapzakken en schattige knuffels te voorzien! Samen met wat leuke kleertjes voor de grote broer of zus wordt het een mooie lijst. Jullie geboortelijstje staat online, gekoppeld aan een eigen website, zodat zelfs verre vrienden met gemak een pakje voor jullie spruit kunnen kiezen. Zo kunnen jullie als ouders ook zelf de geboortelijst makkelijk mee in het oog houden en beheren. Als je hiervoor kiest, kan je lijstje ook in de winkel uitgestald worden. We hebben hiervoor een mooie kast en de deuren gaan dan open als je kleintje geboren is.

Een droomlijstje bestaat uit…?

Waaruit kan een  geboortelijstje bij Kaat&Co zoal bestaan? Wij geven je enkele tips:

Enkele bodietjes en kruippakjes voor de eerste weekjes
Kleertjes voor baby
Kleertjes voor grote broers of zussen
Lakentjes, tetradoeken, knuffels, speelgoed, bordjes … je kan alles bestellen uit het volledige gamma van Done by Deer. Ook de stuks die we niet in de winkel hebben, kunnen besteld worden.
Je kan een keuze maken uit de volledige textielcollectie van Mundo Melocoton (denk al het mooie beddengoed, leuke overtrekken voor je verzorgingskussen en meer) en je keuze op je Kaat&Co-lijstje zetten!
Het eerste speelgoed
Beddengoed
Een knuffel
Cadeaubonnen, die onder de vorm van shoptegoed onbeperkt geldig zijn voor als je baby groter wordt

Goed om weten

Je kan bij Kaat&Co al een lijstje leggen vanaf 10 stuks. Ideaal dus om een kleertjeslijstje aan te leggen, naast een ander lijstje met alle praktische spulletjes of als lijstje voor een tweede of derde… kindje.

Het kiezen van artikelen gaat heel eenvoudig: je kiest gewoon online (handig is om te zoeken op maat) en je plaatst een bestelling in de webwinkel. Je kiest best voor:
1) ophalen in de winkel (zodat er geen verzendkosten worden aangerekend)
2) betaalmethode overschrijving (en je schrijft natuurlijk niet over ;)) zodat je niet langs het online betaalplatform wordt gestuurd
3) in het opmerkingenveld vermeld je dat het over een geboortelijst gaat, en vermeld je even ook de uitgerekende datum, het geslacht, een adres, emailadres en telefoonnummer.
Je kan ook meerdere bestellingen plaatsen. Je kan dus artikels reserveren op die manier en wij voegen die toe aan je lijst. Na opmaak van je lijstje krijg je een log-in toegestuurd die je toegang geeft tot jullie baby-website, deze kan je dan al wat beginnen bewerken als je dat wenst.

Voor artikelen die tot de collectie van Mundo Melocotón en Done by Deer behoren en op beddengoed, is er geen aankoopverplichting: die hoeven jullie niet te nemen indien ze niet werden verkocht. Artikelen die tot andere collecties behoren, bv seizoenscollecties van kleding, dienen wel te worden aangekocht.
Kleertjes die je graag al wil meenemen naar het ziekenhuis tellen mee voor je lijst, maar dienen al door jullie aangekocht te worden op voorhand en komen niet meer op de lijst als te kiezen. Artikels die op jullie lijst gekozen en betaald zijn, worden ongeveer wekelijks naar jullie verzonden, je hoeft ze niet te komen ophalen!
Je ontvangt na afsluiten van de lijst een korting van 10% van het totaal bestede bedrag in de vorm van een (onbeperkt geldige) tegoedbon én een geschenkje van Kaat&Co.

Je kleine spruit krijgt bij ons zijn eigen website. Hierop kan je als ouder zelf teksten schrijven, foto’s plaatsen,… en ook het geboortelijstje gaat erop te zien zijn. Familie en vrienden kunnen geschenkjes van de lijst kopen of kiezen om een cadeaubon te geven.

De bestelde cadeautjes kunnen bij ons in de winkel opgehaald of verzonden worden. Kaat&Co zorgt voor een snelle verzending van alle cadeautjes én de gulle gevers kunnen rustig van thuis uit bestellen zonder dat er verzendkosten worden aangerekend! De cadeautjes die door vrienden en familie worden gekocht, pakken wij mooi in, zodat het een plezier is om ze te geven… én te krijgen.
Interesse?

Stuur ons een mailtje (sylvie@kaatenco.be), telefoneer of kom even langs in de winkel als je in de buurt woont.
We kijken ernaar uit om jullie baby mee in de watten te mogen leggen!

Je kan de online geboortelijsten hier terugvinden.