Over Kaat&Co

kaatenco.be ?

We zijn online te vinden sinds januari 2013.
Je vindt in onze webwinkel de leukste kinderkleding van 0 tot 12 jaar, maar ook een hoekje met dameskleding. We proberen steeds een leuke en vernieuwende collectie te brengen. Kledingmerken die ‘schone kleding’ op de markt brengen, hebben bij ons een stapje voor. Schone kleren, dat zijn kleren die op een ethisch en ecologisch verantwoorde manier, in eerlijke en menswaardige omstandigheden, worden geproduceerd.
Ook hebben we een tof assortiment aan verantwoord speelgoed. Zo vind je bij ons in de winkel veel leuks van Djeco, Haba, Hubelino, Quut, WaytoPlay en veel meer. Ideaal voor cadeautjes!

Kaat&Co in Heppen?

Sinds september 2014 hebben we ook een vaste stek aan de kerk in Heppen (Leopoldsburg).
Hier kan je het hele assortiment komen passen en voelen, maar je kan er ook je bestelling via de webshop komen afhalen. Zeker eens langskomen!

Kaat&Co, Dorpsstraat 3, 3971 Heppen

Openingsuren:
di: 10u-13u
woe: 10u-12u en 13u-17u
do: 10u-13u
vr: 10u-12u en 13u-17u
zat: 10u-17u

Wie zit er achter Kaat&Co?

Ik ben Sylvie, van opleiding ben ik interieurvormgever. Ik heb jarenlang als interieurontwerper gewerkt en nu werk ik met hart en ziel aan Kaat&Co. Ik ben graag creatief bezig en hou wel van een babbeltje. Ik ben mama van 3 kapoenen, Brent, Noor en Kaat. Je krijgt dus advies van een mama met ervaring 😉

Vragen?

 Heb je vragen, speciale verzoeken, wensen, opmerkingen, één adres:
Kaat&Co
Dorpsstraat 3
3971 Heppen (aan de kerk)
Veel winkelplezier!
Sylvie

SHOOTKAATCO2016FEBR_ (127 van 158)