CarlijnQ

CarlijnQ

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

CarlijnQ is opgericht in de geest van het vieren van de kindertijd. De simpele geneugten ervan, zoals het koesteren van de natuur, van ganser harte lachen en het najagen van de dagelijkse dromen, lagen in het hart van het merk. Hun verhaal is begonnen met Doris, de eerstgeborene van Carlijn Quirijnen. De komst van Doris heeft Carlijn geïnspireerd om een ​​kledinglijn te ontwerpen die ouders de keuze biedt uit duurzaam geproduceerde en verantwoord gemaakte baby- en kinderkleding. Stukken die bewust en van de hoogwaardige natuurlijke materialen zijn gemaakt. Maar bovenal is de kleding van CarlijnQ gemaakt voor kinderen om plezier in te hebben. Speelse prints en gevarieerde kleuren maken het aantrekken van CarlijnQ’s kleding een spannend spel op zich. Terwijl comfortabele pasvormen en zachte materialen trouw blijven aan wat een kind nodig heeft: de vrijheid om gemakkelijk te bewegen.

Bij CarlijnQ wordt elke keuze die gemaakt wordt, geleidt door de gedachte wat het beste is voor de kinderen. De kledingstukken zijn gemaakt van organische en gerecyclede materialen, die zijn gecertificeerd door de Global Organization Textile Standards (GOTS, ‘s werelds toonaangevende verwerkingsstandaard voor textiel gemaakt van biologische vezels). Het hebben van de GOTS-certificering garandeert dat de kleding op een milieuvriendelijke manier en zonder gevaarlijke chemicaliën wordt geproduceerd.

De producten van CarlijnQ staan ​​voor een moderne en duurzame benadering van kleding met oog voor comfort, stijl en plezier.