4FF 4FunkyFlavours

4FunkyFlavours

4funkyflavours is een kinderkledingmerk ontstaan in 2009, dat inmiddels alle vele harten heeft veroverd met hun prachtige kinderkleding, met een geweldige retro look. Gestart met relatief weinig ervaring in de mode, maar wel met veel kennis en liefde voor kinderen en hun belevingswereld. Dit  gecombineerd met een onstuitbare drang om onderscheidend bezig te zijn en tegelijk kwalitatief en creatief iets toe te voegen aan alles wat al beschikbaar is. Met heel veel enthousiasme en een positieve benadering is het de missie van4funkyflavours om de wereld te kleuren.

Kinderen zijn voor 4funkyflavours de grootste inspiratiebron. Het uitgangspunt van 4funkyflavours is dat ieder kind uniek is, met een eigen karakter en identiteit. Deze verschillen, in combinatie met de unieke smaak van ieder kind, proberen zij keer op keer te vertalen naar kleurrijke, spannende en verrassende collecties. Kinderen beginnen onbevangen aan het leven en mogen lekker zichzelf zijn. 4funkyflavours hoopt ze een stukje creativiteit mee te kunnen geven zodat ze open en zelfverzekerd door de eerste jaren van hun leven stappen.

De naam 4funkyflavours verwijst naar de vier smaken waar het in elke collectie om draait. Alle smaken zijn met elkaar te combineren, waardoor de leukste outfits ontstaan. Wij hebben voor 4funkyflavours gekozen omdat we dit merk echt een waardevolle toevoeging vinden aan het bestaande aanbod kinderkledingmerken. De kleding past qua ontwerpen, kleuren, prints, kwaliteit en creativiteit helemaal in onze winkel en de sublieme details maken elk afzonderlijk kledingstuk echt af. Een veel gehoorde opmerking in onze eigen omgeving is dat er weinig leuke jongenskleding te vinden is. Met 4funkyflavours is dat absoluut verleden tijd. De jongenscollectie is stoer, comfortabel en lekker anders. Maar ook de meisjecollectie is zeker op een positieve manier eigenzinnig!

 

4FF 4FunkyFlavours

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *