Freedom moses slippers

Freedom Moses

FREEDOM MOSES SLIPPERS

De Freedom Moses slippers zien er niet alleen leuk uit, ze zijn waterbestendig, zijn makkelijk schoon te maken en hebben de heerlijke geur van melk en honing. Hiernaast zitten ze zo lekker, dat je ze het liefst altijd aan hebt.
De Moses slippers zijn gemaakt van PCU, een superieure duurzame kwaliteit, milieuvriendelijk plastic met luchtinjectie. Deze unieke combinatie van materialen zorgt voor een duurzame en uiterst comfortabele loopervaring. Een musthave voor deze zomer dus!

FREEDOM MOSES ONLINE

Bij Kaat&Co shop je gemakkelijk en vooral veilig de mooiste slippers van Freedom Moses online. Scrol door ons assortiment en kies simpelweg de items die je graag aan de voeten van je kind zou zien. Wij zorgen er vervolgens voor dat je je bestelling snel thuis mag verwachten. Zo kan je kind snel zijn/haar nieuwe schoenen showen aan al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes! Wij hebben ook een winkel in Leopoldsburg. Ben je dus op zoek naar toffe schoenen of kinderkleding en wil je die graag eerst eens passen? Dan ben je bij ons altijd welkom!