Salt Water Sandals

Salt Water Sandals

SALT WATER SANDALS

De iconische sandaaltjes van Salt Water Sandals zijn al sinds de jaren ’40 een vaste waarde. Sindsdien zijn de modelletjes zo goed als onveranderd gebleven. Alle sandaaltjes zijn vervaardigd uit gecoat leder waardoor ze waterbestendig zijn. Je kan ze zelfs in de wasmachine stoppen om ze schoon te maken…

Fijn om weten is dat de sandalen water bestendig zijn! Het leder is zo ontwikkeld dat ze ook na veelvuldig gebruik in het water, toch mooi en soepel blijft. Omdat de sandalen sterk zijn en tegen zout water kunnen en nog eens lekker comfortabel zitten, zijn deze sandalen al sinds jaar en dag de perfecte zomersandalen voor één ieder.

SALT WATER SANDALS ONLINE

Bij Kaat&Co shop je gemakkelijk de mooiste sandalen van Salt Water online. Scrol door ons assortiment en kies simpelweg de items die je graag aan de voetjes van je kind zou zien. We hebben ze ook voorradig voor volwassenen, dus ook voor jezelf kan je ze makkelijk op onze webshop bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat je je bestelling snel thuis mag verwachten. Zo kan je kind snel zijn/haar nieuwe schoenen showen aan al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes! Wij hebben ook een winkel in Leopoldsburg. Ben je dus op zoek naar de sandalen of naar toffe kinderkleding en wil je die graag eerst eens passen? Dan ben je bij ons altijd welkom!