Sweater-weather

Geplaatst op
Lily Balou Sweater Mika jacquard Whales

Na het mooie weer begin april, zijn de temperaturen weer eerder naar een wat winters niveau gezakt. Aprilse grillen zullen wel niet voor niets zo noemen zeker. Perfect weer om de sweaters en de vesten uit de kast te halen. Wat inspiratie nodig?

Molo longsleeve Magine Unicorn

De Unicorn-trui van Molo kan zeker elk meisje bekoren. Wat stoerder maar toch lief. Hij staat leuk op de zwarte skinny broek van Molo en kan makkelijk heel het jaar door gedragen worden.

Of voor het meisje-meisje is het vest met de vogeltjes Hoody Tristan Jacquard Birds van Lily Balou zeker een must in de kast. Deze kan op koude dagen gedragen worden onder de jas, maar in de zomer ook ‘s morgens als jasje om naar school te gaan.

Baba Babywear Cardigan Girl Bicolor Jade

Een gebreide cardigan zoals deze tweekleurige van Ba*Ba Babywear is ook een fijne basic in de kast. De jade-kleur past heel mooi samen met veel andere kleuren. Hij is in organisch katoen en aan een hele mooi prijs. Ook is hij heel zacht van stof. Hij staat mooi op een kleedje, maar kan ook perfect gedragen worden op een jeansbroek.

Moodstreet sweater Striped

Voor jongens kan je met de gestreepte trui van Moodstreet weinig misdoen. Wat stoerder, beetje eigenwijs… Handig ook op een koudere dag in de zomer. En streepjes zijn helemaal hip deze zomer.

Supertof is het bomberjasje van Albakid. Een vestje uit een jeansstof met stretch met wat leuke accenten. Je kan het na de koude voorjaarsdagen ook fijn  verder dragen als jas.

En natuurlijk mag de sweater van Lily Balou met de walvisjes niet ontbreken. Dit is mijn favoriet stuk. Hij kan voor jongens en voor meisjes, heel mooi van kleur (ik hou gewoon van petrol denk ik) en in een fijne jacquard.

Hopelijk gaan na deze koude aprilse gril, de temperaturen weer wat de hoogte in en kan de zomerkleding echt uit de kast komen. Zeker na zo’n zomerse zondag als in de paasvakantie is het toch uitkijken naar het mooie weer.