Haba Knikkerbaan Kullerbü Maxi Speelbaan Bergavontuur

259.00

Wie is er klaar voor om pijlsnel de berg op en weer af te gaan met de leuke knikkerbaan Kullerbü Bergavontuur van Haba? De wielen van de vrachtwagen op batterij draaien op volle toeren – hoog tijd om te gaan rollen! Ook voor de knikkers gaat het op en neer: er zijn maar liefst drie spiraalbochten die bedwongen moeten worden. Snel door de klokkentoren, langs de vallende stenen naar het bergstation en het puinhek en naar de dominotrap. Vlak voor het doel staan nog 6 dominostenen die omgegooid moeten worden. Je kunt deze baan afzonderlijk gebruiken of combineren met elementen uit andere knikkerbaan sets van Haba. De knikkerbaan Bergavontuur van Haba zorgt voor urenlang speelplezier en kan je moeiteloos combineren met de andere Kullerbü-sets.

Uitverkocht

Artikelnummer: HAB-306017 Categorieën: , , , Tags: , , , Merk:

Beschrijving

Haba Knikkerbaan Kullerbü Maxi Speelbaan Bergavontuur

Inhoud 88 stukken

  • inclusief duurzame Kullerbü – vrachtwagen op batterijen (niet inbegrepen)
  • met spannende optische en akoestische effecten
  • ook perfect geschikt voor vrij spel
  • perfect te combineren met alle andere Kullerbü-speelbanen
  • leuk geschenkidee voor verjaardag
  • maximale flexibiliteit: Kullerbü-elementen zijn veelzijdig met elkaar combineerbaar
  • slim kliksysteem: speelplezier zonder te verschuiven
  • verschillende hoogtes voor een zo groot mogelijke impuls

Inhoud:
1 vallende stenen effect, 1 klokkentoren effect, 1 puinhek effect, 1 bergstation effect, 1 Kullerbü – vrachtwagen op batterij, 1 knikker edelweiss, 1 knikker marmot, 1 knikker steenbok, 18 zuilen, 25 verbindingsstukken, 2 vloerhellingen, 2 starthellingen, 1 decorklem, 1 dominotrap, 3 spiraalbochten, 1 trappenbochten, 2 startstenen, 1 golvend baanstuk, 5 rechte baanstukken, 1 helling, 6 dominostenen, 1 rechthoekige blok, 5 dobbelstenen, 1 halve dobbelsteen, 4 stenen, 1 omleidingssteen wit.

Hoogte: 45 cm
Breedte: 110 cm
Lengte: 180 cm
Gewicht: 6kg

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.
Materiaal: Beukenhout, kunststof, triplexplaat

Andere suggesties…