Haba Spel Find the Code! Fantasieland 5+

14.36

In het spel Find the Code! Fantasieland van Haba vertrekken de spelers op een fantastisch avontuur en vinden een schatkist met een cijferslot. Om de code te kraken, moeten ze samen de raadsels op de raadselkaart oplossen en de speelfiguur het juiste aantal velden voorwaarts zetten op de schatkaart, die ze eerst nog moeten puzzelen. Alleen zo kan de schatkist worden geopend.

Aantal spelers: 1-6 personen
Speelduur: 20 min
Leeftijd: 5-99 jaar

Uitverkocht

Artikelnummer: HAB-304840 Categorieën: , , , , , , Tags: , , Merk:  

Beschrijving

Inhoud:
1 schatkist, 1 cijferslot, 1 raadseldoosje, 1 verzamelmap, 12 raadselkaarten, 9 puzzelstukken (vormen een schatkaart), 1 speelfiguur, 1 spelhandleiding.

Korte instructies:
1. Voorbereiding: Kies een raadselkaart van de gewenste moeilijkheidsgraad. Stel de toegewezen, driecijferige code op het cijferslot in. Vul de schatkist naar wens en sluit deze met het cijferslot. Verberg de schatkist en het raadseldoosje.
2. Op schattenjacht: Vind de schatkist en het raadseldoosje (incl. raadselkaart, speelfiguur en 9 puzzelstukken).
3. Kraak de cijfercode: Voeg de puzzelstukken samen tot een schatkaart, plaats de speelfiguur op het startveld en los samen de 3 raadsels van de raadselkaart op. De oplossingen geven aan hoeveel velden de speelfiguur vooruitgaat. Elk veld waarop de speelfiguur terechtkomt, geeft een cijfer van de cijfercode aan.
4. Stel de cijfercode op het slot in. Open het slot en de kist. Gefeliciteerd, de schat is van jullie!

Soort spel: Dobbelspel

Aantal spelers: 1-6 personen
Speelduur: 20 min
Leeftijd: 5-10 jaar
Materiaal: Karton, Blik, Beuk

Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Andere suggesties…