Haba Spel Het Vervloekte Piratengoud 5+

17.95

Moedige avonturiers hebben op een geheimzinnig eiland een zak vol goud gevonden. Tussen de goudstukken bevinden zich helaas ook vervloekte munten, die de gevreesde piratenkapitein Black laat komen. Wie met wat geluk de meeste goudstukken uit het zakje haalt en in zijn houten kist verbergt, wint. Wees op jullie hoede voor het vervloekte zwarte piratengoud!

Aantal spelers: 2-4 personen
Speelduur: 20 min
Leeftijd: 5-99 jaar

Uitverkocht

Artikelnummer: HAB-304296 Categorieën: , , , , , , Tags: , , Merk:  

Beschrijving

Inhoud:
1 piratenschip (scheepsromp en kartonnen zeil),1 schateiland (= onderkant van de doos met 2 scheidingswanden + 1 spelbord), 1 stoffen zakje, 50 muntstukken (42 gouden munten, 8 zwarte munten), 40 schatkistkaarten (35 gevulde schatkisten en 5 lege schatkisten), 13 papegaaikaarten, 1 handleiding.

Korte instructies:
• Spel volgens de handleiding voorbereiden.
• Tijdens de beurt munten uit het zakje halen zoveel je wil.
• Als je alleen gouden munten neemt, in de eigen houten kist leggen; bij zwarte munten één op het spelbord leggen en de overige munten (gouden en zwarte) weer in het zakje doen.
• Als op het spelbord alle plaatsen vol zwarte munten zijn, het spelbord optillen; iedereen telt de munten in zijn kist. Wie de minste munten heeft, krijgt twee papegaaikaarten en telt de munten daarop bij zijn verzamelde munten.
• Afhankelijk van het aantal gouden munten neemt iedereen schatkistkaarten. De winnaar is diegene die de meeste volle schatkistkaarten heeft verzameld.

Soort spel: Verzamelspel – Risicospel

Aantal spelers: 2-4 personen
Speelduur: 20 min
Leeftijd: 5-99 jaar
Materiaal: Beuk, Kunststof, Karton

Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Andere suggesties…