Hubelino baandelen 30-delig

24.90

Wil je graag je verzameling Duplo nieuw leven inblazen? Dan is de Hubelino knikkerbaan iets voor jou! Deze baandelenset van Hubelino zorgt voor uren knikkerplezier. De baandelen passen op de bekende blokken van Lego Duplo. Door Hubelino met andere blokken te combineren ontwerpen zelfs de allerkleinsten al snel de gekste knikkerbanen.

Uitverkocht

Artikelnummer: HB15-H4200461 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Hubelino is erin geslaagd om het principe van een knikkerbaan opnieuw uit te vinden. De knikkerbaan is gebaseerd op het bouwprincipe van bekende constructieblokken zoals Duplo en PlayBIG BLOXX. De kleurrijke baandelen en bouwblokken kunnen tegen een stootje en zijn gemaakt van niet-giftig plastiek, bovendien zijn ze 100% compatibel met Lego Duplo,…

Door dit bouwprincipe blijven de baandelen goed op hun plaats en kunnen er nog hogere en creatievere knikkerbanen gebouwd worden. De knikkerbaan is geschikt voor knikkers met een diameter van 25mm (bonk) of kleiner.

Hubelino is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar en stimuleert niet alleen de creativiteit maar laat de bouwers ook spelenderwijs kennismaken met dieptezicht, snelheid, evenwicht en zwaartekracht.

Inhoud

  • 5 korte baandelen
  • 3 lange baandelen
  • 4 bochten 90°
  • 5 hellingen
  • 5 eind-delen
  • 5 bochten 180 °
  • 3 knikkers (24, 5 mm)

  • Opgelet dit pakket bevat geen bouwblokken!

 

Hubelino bouwblokken en baandelen: creatief en oneindige mogelijkheden!

De Hubelino knikkerbaan geeft je verzameling Lego Duplo een tweede leven en zorgt voor uren speelplezierplezier voor groot en klein. Hubelino combineert snelheid en creativiteit en dit zowel binnens- als buitenshuis en voor klein en groot.
De stevige blokken en baandelen kunnen tegen een stootje, zijn gemaakt van niet-giftig plastiek en zijn wasbaar(max °40).
Bovendien zijn de onderdelen 100% compatibel blokken van andere fabrikanten(zoals bijvoorbeeld Lego Duplo).

Wist je dat Hubelino ook een app heeft? De app bevat diverse bouwplannen en info.

Opgelet! Vanwege de knikkers en kleine onderdelen is dit pakket niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar i.v.m. verstikkingsgevaar.

* De aanbevolen leeftijd is slechts een hulpmiddel. Elk kind is natuurlijk anders en wat voor de ene een grote uitdaging is kan voor de ander erg simpel zijn. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hubelino baandelen 30-delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *