Play&Go speeltapijt-opbergzak Pink Elephant van A Little Lovely Company

37.00

OOOOh my God! Wat een heerlijke Pink Elephant print uit de designer collectie van Play&Go. Designed by A Little Lovely Company!

Play&Go maakt korte metten met rommel; speelmat en opbergzak superslim gecombineerd! Als u de Play&Go opbergzak gebruikt, kunt u snel en efficiënt orde in de chaos scheppen! Je kan het gebruiken als speelmat en als het tijd is om op te ruimen, dan trek je aan de touwtjes en berg je de zak en het speelgoed samen op.

De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. De zak is gemaakt uit stevig, duurzaam katoen.

Uitverkocht

Beschrijving

OOOOh my God! Wat een heerlijke Pink Elephant print uit de designer collectie van Play&Go. Designed by A Little Lovely Company!

Ontwerpsters en oprichters Judith de Ruijter en Nikki Hateley startten hun Little Lovely avontuur vanuit een gedeelde passie: het transformeren van gewone huis- en kinderkamerdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers. Elk Little Lovely product is er op gericht om creativiteit en individuele stijl te bevorderen en het gevoel van plezier en geluk op te roepen. Deze filosofie leidde tot een uniek merk dat zich richt op het ontwerpen van betaalbare producten met een ‘wow-factor’ die het dagelijkse leven net iets meer “Lovely” maken.

Een legoblokje waarop u trapt als u net uit de douche komt of uw zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die u kunt gebruiken op twee manieren. U gebruikt hem als u het speelgoed wilt opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect voor op het strand, voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa!

De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm. De zak is gemaakt uit stevig, duurzaam katoen.

 

Extra informatie

Gewicht , kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Play&Go speeltapijt-opbergzak Pink Elephant van A Little Lovely Company” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…