Quut Alto

12.74

De Alto is een set van drie speelgoedjes, geïnspireerd op het materiaal van professionele zandbouwers. Met de stapelbare kleine, middelgrote en grote onderdelen kunnen kinderen als echte deskundigen stevige structuren bouwen die het niet na enkele minuten begeven. De Alto maakt verschillende emmers overbodig: om een meerlagige toren te maken, moet je voortaan alleen nog vullen, aandrukken en vormen! Een enkele toren, een gecompliceerd zandkasteel of een heel zanddorp? Met de Alto wordt het kinderspel. En als je klaar bent, schuif je de onderdelen in elkaar tot ze klikken. Zo neem je ze ook nog eens gemakkelijk mee.

Alto: de snelste en eenvoudigste manier om zandkastelen te bouwen.

Uitverkocht

Artikelnummer: QUUT41 Categorieën: , , , Merk:  

Beschrijving

Daar is de zomer, tijd zat dus voor uren strand- en tuinpret. Het Quut strandspeelgoed is ontworpen met een frisse, innovatieve kijk naar ‘fun in de tuin en op het strand’. De Scoppi, Triplet, Alto en Ballo zorgen voor oneindig veel nieuwe mogelijkheden om aan de slag te gaan met zand en water, of je nu wil zeven, harken, scheppen of water aanvoeren.

Quut strandspeelgoed is gemaakt op basis van hoe kinderen ermee omgaan/spelen op het strand. Omdat de ontwerpers té vaak zagen dat speelgoed na 1 vakantie stuk ging en de ‘brokken’ op het strand achterbleven, kozen ze bewust voor duurzame materialen. Bovendien is het Quut speelgoed recycleerbaar en bevatten ze geen BPA/Phtalaten of latex.

Alto: de snelste en eenvoudigste manier om zandkastelen te bouwen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quut Alto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *