Quut Ballo Lagoon Green

12.74

We weten het, het lijkt zelfs niet op een emmer.Maar je kind zal het gebruiken als eentje en dat is wat Ballo zo uniek maakt. Door zijn slimme ontwerp en zijn zachte afwerking laat de Ballo zich door kleine handjes gemakkelijk vullen met water, over het strand dragen en uitgieten. Last but not least: Ballo heeft een ergonomische ‘easy-grip’-handgreep.
Door zijn bolvorm is de emmer verrassend stabiel en morst hij heel weinig. Water naar een zandkasteel dragen was nog nooit zo leuk!

Uitverkocht

Artikelnummer: QUUT21 Categorieën: , , , Merk:  

Beschrijving

Daar is de zomer, tijd zat dus voor uren strand- en tuinpret. Het Quut strandspeelgoed is ontworpen met een frisse, innovatieve kijk naar ‘fun in de tuin en op het strand’. De Scoppi, Triplet, Alto en Ballo zorgen voor oneindig veel nieuwe mogelijkheden om aan de slag te gaan met zand en water, of je nu wil zeven, harken, scheppen of water aanvoeren.

Quut strandspeelgoed is gemaakt op basis van hoe kinderen ermee omgaan/spelen op het strand. Omdat de ontwerpers té vaak zagen dat speelgoed na 1 vakantie stuk ging en de ‘brokken’ op het strand achterbleven, kozen ze bewust voor duurzame materialen. Bovendien is het Quut speelgoed recycleerbaar en bevatten ze geen BPA/Phtalaten of latex.

Door zijn bolvorm is de Ballo verrassend stabiel en morst hij heel weinig. Water naar een zandkasteel dragen was nog nooit zo leuk!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quut Ballo Lagoon Green” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…