Quut Triplet Ocean Purple

6.38

De Triplet is multifunctioneel speelgoed om op een en eenvoudige manier zandstructuren te creëren. Gebruik de schep om putten te graven, fundamenten te bouwen en slotgrachten aan te leggen. De zeef is ideaal om schelpen en andere afzettingen te verwijderen om zacht zand te verkrijgen. Met de harkzijde en de holle handgreep die je als watertrechter kan gebruiken kan je de coolste zandkastelen afwerken met zandkunst. Kortom, met de Triplet beleef je vier maak plezier: schep, zeef, hark en zandtrechter!

Uitverkocht

Artikelnummer: QUUT14 Categorieën: , , , Merk:  

Beschrijving

Daar is de zomer, tijd zat dus voor uren strand- en tuinpret. Het Quut strandspeelgoed is ontworpen met een frisse, innovatieve kijk naar ‘fun in de tuin en op het strand’. De Scoppi, Triplet, Alto en Ballo zorgen voor oneindig veel nieuwe mogelijkheden om aan de slag te gaan met zand en water, of je nu wil zeven, harken, scheppen of water aanvoeren.

Quut strandspeelgoed is gemaakt op basis van hoe kinderen ermee omgaan/spelen op het strand. Omdat de ontwerpers té vaak zagen dat speelgoed na 1 vakantie stuk ging en de ‘brokken’ op het strand achterbleven, kozen ze bewust voor duurzame materialen. Bovendien is het Quut speelgoed recycleerbaar en bevatten ze geen BPA/Phtalaten of latex.

Met de Triplet beleef je vier maak plezier: schep, zeef, hark en zandtrechter!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quut Triplet Ocean Purple” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…